Android-sovellus

Android-sovelluksemme on todella helppokäyttöinen ja se tulee valmiiksi asennettuna tarjoamissamme Android-tableteissa. Android-sovelluksemme kautta voit hallita kaikkea tuotteista edistyneempiin asetuksiin. Android-sovellus vastaanottaa ruokatilaukset, jotka voit sitten tulostaa kuitille tarjoamallamme kuittitulostimella.

Tilauksen vastaanottaminen

Tabletti ilmoittaa sinua välittömästi heti, kun tilaus on onnistuneesti maksettu. Jos asiakas haluaa noutaa ruoan mahdollisimman nopeasti, pääset syöttämään sovellukseen ravintolallesi sopivan noutoajan, joka sitten välitetään asiakkaalle. Muuten asiakas voi noutaa tilauksensa valittuun aikaan, olettaen, että kyseinen aika käy ravintolallesi. Kun tabletti ilmoittaa sinua tilauksesta, sinulla on mahdollisuus joko hyväksyä tai perua se. Asiakas voi sitten noutaa ruoansa tilausnumeroa näyttämällä.

Helppo maksuprosessi

Tällä hetkellä järjestelmämme tukee seuraavia maksutapoja:
- luotto/pankkikortit
- PayPal
- Bitcoinit

Käyttämällä tilausjärjestelmäämme voit vastaanottaa maksuja millä tahansa yllä mainitulla maksutavalla. Voit vapaasti valita haluamasi maksutavat. Olemme tehneet sopimuksen joidenkin maksuprosessoreiden kanssa, jonka ansiosta voimme tarjota sinulle palveluamme pienillä maksukuluilla. Jos haluaisit tietää lisää maksukuluista tai jos haluaisit tiedustella jonkun muun maksutavan saatavuutta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Turvallisuus

Kaikki tilaustiedot on kryptattu palvelimellamme tarjotaksemme parhaimman mahdollisen turvallisuustason. Otamme järjestelmästämme varmuuskopioita joka tunti varmistaaksemme, että mitään tietoja ei katoa onnettomuuden sattuessa. Tarjoamme kaikille ravintoloille myös ilmaisen SSL-sertifikaatin, jotta asiakkaiden ja palvelimemme välinen yhteys saadaan salattua.